Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2014 10:42 - Министри, депутати, бизнесмени и спортисти се кръстосваха на стилното парти
Автор: rumyn Категория: Политика   
Прочетен: 2478 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 31.10.2014 10:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Елитът на крака при ПИК. Бойко: Имате доверието на читателите! Цацаров: Популярността ви расте! Цецка: Да сте все така №1! Местан: Задавате дневния ред! "Левски" и ЦСКА се помириха на купона. Бареков и Волен стопиха леда. БСП ни подари самурайски меч Автор: ПИК     image        

Целият политически и интелектуален елит на нацията отпразнува с ПИК втория рожден ден на информационна агенция №1 на изискан коктейл в хотел „Шератон”. Най-четената и най-просперираща електронна медия у нас стана на 2 години, завладявайки трайно първото място сред новинарските агенции, а по посещаемост е на престижното трето място сред всички български сайтове.

 

„Три дни преди рождения ден - на 24 октомври, за първи път ПИК регистрира уникален рекорд от 700 000 посещения дневно според официалните данни на Гемиус. Поздравихме се целия екип с този успех, който показва, че сме поели правилния път към върха”, похвалиха се едноличният собственик на Агенция ПИК Недялко Недялков и главният редактор Ивайло Крачунов. Месечно пък сайтът е посещаван от 14 млн. интернет потребители.

 

Доказателство за влиянието на ПИК бе присъствието на най-ярките фигури от политическия и светски елит. Сред първите гости на партито бе новата шефка на парламента Цецка Цачева, която пристигна с подарък и изказа сърдечни поздрави за екипа на агенцията.

 

"Да сте все така №1 и да сте ни верен коректив", пожела ни парламентарната шефка.

 

След нея пристигнаха представители на всички политически сили – Драгомир Стойнев и Кирил Добрев от БСП, депутатът от ДПС Делян Пеевски и колегата му Камен Костадинов заедно с говорителката на движението Велислава Кръстева, лидерите на „Нова алтернатива” Николай Цонев и РЗС -  Яне Янев.

 

От името на ДПС редакцията получи статуетка - шедьовър на Ставри Калинов, изобразяваща Пегас.

 

"Вие задавате дневния ред в обществото днес", отбеляза лидерът на ДПС Лютви Местан.

 

С изискана картина се появи лидерът на „Атака” Волен Сидеров, придружаван от красавиците на партията Деница Гаджева и Миглена Александрова.

 

Нежното политическо присъствие бе осигурено и от Лиляна Павлова от ГЕРБ.

 

Лидерът на „България без цензура” Николай Бареков също поздрави собственика на ПИК Недялко Недялков и главния редактор Ивайло Крачунов. Той дойде в комплект с половинката си Мария Календерска.

 

Част от присъстващите дори се пошегуваха, че на партито на ПИК се реди новия кабинет, защото присъстват топ лицата от всички партии в парламента. 

 

Ръководството на БСП се отчете със самурайски меч, който "разсича лъжата" в политиката, връчен ни от депутата Жельо Бойчев и говорителката на левицата Жанет Пашалиева.

 

Благопожелания да ползват услугите му само по хубави поводи към екипа на ПИК отправи топадвокатът Людмил Рангелов, а похвали изказаха журналистите Иван Гарелов, Велислава Дърева, Илияна Беновска, Светла Петрова, футболният селекционер - легенда Пламен Марков, един от идеолозите на Реформаторския блок Тома Биков, енигматичният ексшеф на НДК Христо Друмев, политологът Антон Тодоров, бизнесмени, синдикалисти, както и куп интелектуалци.

 

"Левски" и ЦСКА си подадоха ръка на стилното парти, провождайки звездите си - Александър Тунчев, Борис Галчев, Апостол Попов и Пламен Крачунов от червените вдигаха наздравици с доскорошния капитан на "Левски" Станислав Ангелов и Георги Славчев от синия тим. Специално поздравление към медията ни отправиха старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов и целият Управителен съвет на клуба, който бе представен от Иван Ченчев.

 

Сред най-оригиналните бе дарът от нашите колеги и приятели от "Стандарт" - специално подготвена първа страница на топ всекидневника с челно заглавие "ПИК задмина Ройтерс". Връчи ни го лично главната редакторка на "Стандарт" Славка Бозукова в компанията на писателя-масон Димитър Недков.

 

На крака дойде и шефът на СДВР Младен Младенов заедно със заместника си Христо Терзийски.

 

"За краткия период на своето съществуване електронната ви медия успя да заеме собствено място сред българските електронни портали. Убеден съм, че нарастваща ви популярност се дължи на труда, професионализма и ентусиазма на целия екип. По повод празника поздравявам всички работещи в агенция "ПИК" и им желая здраве, нови идеи, нови инициатива и много успехи", написа в специален поздравителен адрес главният прокурор Сотир Цацаров.

 

Заместникът на главния прокурор - Борислав Сарафов, също уважи медията ни със специален поздравителен адрес. ПИК получи и почетно поздравление от председателя на Върховния административен съд Георги Колев.

 

"Приемете поздравленията ми по случая отбелязването на втория рожден ден на агенция "ПИК". Пожелавам на целия ви екип и занапред да работи все така активно и да реализирате все повече успехи. Вярвам, че имате доверието на вашите многобройни читатели и съм сигурен, че и в бъдеше ще бъдеще сред предпочитаните медии", написа в адреса си лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който изпрати и цветя за дамите в екипа.

 

Със специални поздрави се отчете и председателят на синдиката "Подкрепа" д-р Константин Тренчев.

 

 

 

image

 

Шефката на парламента разцелува главния редактор на ПИК Ивайло Крачунов.

 

image

 

Толеранс: Волен Сидеров дружески се ръкува с Николай Бареков.

 

image

 

Цецка Цачева поздравява собственика на ПИК Недялко Недялков за пазарния успех на агенцията.

 

image

 

Ивайло Крачунов, Цецка Цачева и Недялко Недялков.

 

image

 

Шефът на СДВР Младен Маринов и заместникът му Христо Терзийски поздравяват Ивайло Крачунов.

 

image

 

Лидерът на „Нова алтернатива” Николай Цонев.

 

image

 

Депутатът от БСП Кирил Добрев дойде на партито с дъщеря си.

 

image

 

Тв легендата Иван Гарелов в беседа по актуални теми с Недялко Недялков.

 

image

 

Лидерът на РЗС Яне Янев поздравява Недялко Недялков и Ивайло Крачунов.

 

image

 

Главният редактор на ПИК Ивайло Крачунов помири звездите на ЦСКА и „Левски”.

 

image

 

Крачунов получава поздрави от Лиляна Павлова.

 

image

 

Депутатката от ГЕРБ Лиляна Павлова подарява на Ивайло Крачунов парче оригинален асфалт.

 

image

 

Недялко Недялков с меча от ръководството на БСП в компанията на Жанет Пашалиева и Жельо Бойчев.

 

image

 

Топ адвокатът Людмил Рангелов и поетът Недялко Йорданов дойдоха заедно на партито.

 

image

 

Недялко Недялков се радва на уникалния подарък от „Стандарт” в компанията на Славка Бозукова и Димитър Недков.

 

image

 

Недялко Недялков получава поздрави от депутата от БСП Драгомир Стойнев.

 

image

 

Ивайло Крачунов, Волен Сидеров и депутатът от „Атака” Десислав Чуколов.

 

image

 

Цецка Цачева е почитателка на стиховете на Недялко Йорданов.

 

image

 

Адресът на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

image

 

Адресът на главния прокурор Сотир Цацаров.

 

 




Гласувай:
4



1. rumyn - ето от тук е!
31.10.2014 10:43
http://pik.bg/%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5-%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%86%D0%B0%D1%86%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D0%BF%D1%83%D0%BB%D1%8F%D1%80%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%82%D0%B0-%D0%B2%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B5-news243781.html
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumyn
Категория: Тя и той
Прочетен: 662377
Постинги: 442
Коментари: 950
Гласове: 2021
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930