Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2016 10:25 - Древен българин „спи“ в пещерите на Тибет вече 2400 години! Очакват да се събуди и да поведе България!
Автор: rumyn Категория: Тя и той   
Прочетен: 1618 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

image

 

Тибет е наистина изумително мястo!

След изследване бе установено, че ДНК на хората от Тибет силно се различава от ДНК на останалите хора на Земята. Учените, провели изследването, твърдят, че тибетците принадлежат към мистериозна група.

Енергийните потоци на това отдалечено кътче от земята са по-разлини от където и да е било по света. От повече от век са известни легендите за тъй наречените Сомати(oт хинду Samadhi, има корени от санскрит), които живеят с векове в мистичните пещери в планините, предпазвани от странни енергийни полета. Тези хора живеят без храна и вода и се хранят само от енергията на мястото. Техните жизнени функции са забавени до предела, но технически те са все още живи, и съществуват с хилядолетия! 

image

През 30-те години на 20-ти век Хитлер изпраща няколко стабилно финансирани експедиции, които да разгадаят тайната на пещерите на Тибет.

Мистична енергия е спирала изследователите и техните придружители от SS. Според дневниците, когато влезли в определени пещери всички изпитвали пронизващо главоболие и не можели да продължат. Странните физически болки и психически стрес са подробно описани и в кнингите на проф.Ернст Мулдашев „В търсене на града на боговете – в обятията на Шамбала“.Мулдашев е несравним учен-офталмолог, като е първият лекар присаждал очи и е възвърнал зрението на стотици незрящи хора. Той е и шампион по ориентиране и провежда редица експедиции в Тибет, изследвайки именно феномена на хората Сомати.

През последните години китайците /новите „господари“ на Тибет“/ провеждат сериозни проучвания и експедиции в пещерите на мистичното място /въпреки острите протести на местни монаси, които редовно се самозапалват, както и остри критики от духовния водач Далай Лама./image

Пещерите Пиянг са обект на една от новите научни експедиции на водещия китайски археолог Д-р Лу Кай Шек.

Преди седмици, изследователският екип на д-р Шек се натъква на изумителен стенен барелеф в една от пещерите, който е датиран от експертите от около 700 г. сл.н.е.

 

Прекрасни цветове и епични истории са изобразени на изгладената стена на пещерата.

Освен, че красиво, това произведение на изкуството съдържа разказ на древния език на тибетците наречен Калхи. Част от това, което е написано е особено интересно за нас българите! 

Ето какво успяват да преведат специалистите от древния скален надпис:

image

Древен пътешественик от народа наследник на боговете дойде в земите ни!Благородник в двора на Котис (Пряк превод от езика Калхи на древногръцки Κότυς – Името на Тракийски владетел, царувал по българските земи от 381 до 359 пр.н.е.!!!!), смел и смирен, пътувал с „цикли на небето“/може би имат в предвид лунни или слънчеви цикли – може би години/ за да достигне до светлината (образованието, проглеждането – други значения на думата на древния език).

Или на по-прост език:

Пътешественикът е пътувал с години докато стигне до тези места!

Този благородник ще се върне от САРСАН думата, която се смята, че значи Нирвана на древния език– състоянието на пълна душевна и енергийна хармония, в която живеят вечните обитатели на пещерите – състоянието, което им позволява да са физически живи на практика вечно!“.

image

Тибетска мумия със запазени жизнени функции!

image

Следващият откъс е изумителен:

Преводът е директен от езика Калхи, не може да бъде по ясен:
Смиреният благородник ще се завърне в земите на рождението на новия(цивилизования) човек, в земите на dānu /ДУНАВ!!!/ /Българската цивилизация е най-старата в света/, и ще поведе натъжения си народ към духовен и енергиен просперитет  /думата също има конотация на ВЛАСТ/.

Или по-просто казано:

Пътникът ще се събуди и ще се върне в земите на Дунавската цивилизация /ЗЕМИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!/, ще оглави народа и България ще просперира, а може и да ръководи света!image

Последните думи са акцентирани и изографисани със специален подчерк:

Водачи на света! 

/Дали не значи, че българите ще станат лидери на света?!/

Точно около надписа има нетипични за културата от този регион и период символи, които след внимателна инспекция са подобни на тези, намерени по древните могили у нас и досущ като тези, които виждаме на Розетата от плиска!

image

image

Даже и Д-р Шек коментира по научния китайски ТВ канал SFE, че най вероятно става въпрос за древен европеец от балканите, който спи в пещерите от хилядолетия и който, според легендата ЩЕ СЕ СЪБУДИ И ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ПРИ НАРОДА СИ, ЗА ДА ГО ПОВЕДЕ!

Неоспоримо е, че става въпрос за пътешественик, който е дошъл от най-древната цивилизация, тази на древните българи!

Изследванията на пещерите продължават, очакваме с нетърпение новини и разкрития от експедицията на Д-р Шек!
webnovinar.com/2016/04/19/%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD-%D1%81%D0%BF%D0%B8-%D0%B2-%D0%BF%D0%B5%D1%89%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B8%D0%B1-3/




Гласувай:
6



1. mihala - О,ужас щом мумии ще ни водят.
22.04.2016 11:09
О,ужас щом мумии ще ни водят.
цитирай
2. rumyn - :)
22.04.2016 12:46
аз като любопитно четиво го побликувах :)
не като да вярвам в него :)
по скоро факта ,че някога в древноста е съществувала българия и е била известна на тогавашните общества. това ме кара да се гордея че съм българка.:) е не сегашните ни политици :(
цитирай
3. zax - Първия компютър - българин. Първия ...
23.04.2016 02:56
Първия компютър - българин.
Първия нинджа - българин.
Първия европейски терорист отвлякъл Радецки - българин.
А сега и доказателство за първия политически емигрант.

Значи - оправия няма.
:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumyn
Категория: Тя и той
Прочетен: 659076
Постинги: 442
Коментари: 950
Гласове: 2021
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031